|
|
Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı. MSN aracılığı ile gönderilen "bu resim senin mi? www.designportal.com/resimleri.php?id=murat???@hotmail.com " isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor. Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir "keylogger" isimli hayalet program yüklemiş oluyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor. Virüslerden daha tehlikeli bu ‘'trojen''ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz." İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor. Bu link yüzünden Türkiye'de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor.Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor Benım msn adresinmede ulaştıysa Tikkat edin :)
" Burası Mezapotamya Burda Kavga Tarihle Yaşıt " "Sadakatin Merkezi " Sanalvurgun.org "
|
j4x

Kayıt : 16 Temmuz 2005 Istanbul
|
|
ulan insan kiz ismi fln yazar, ersin yazmis denyo yaaaaa tobestagfurullah
Eski gVeR.
|
|
|
BANADA GELMİŞTİ DAHA ÖNCE KASPERSKY HAVADA KAPMISTI..BEYNİNİ S.. SALAKLARI YOK YERE BÖLEE URASIYORLAR..B...UNU ÇIKARANA KADAR TÜM MSN KULLANICILARINA GÖNDERİRLER :)
------------------------------------------------
""Meclislerle yönetilen ülkelerde, en öldürücü taraf, bazı milletvekillerinin yabancılar ad ve hesabına çalınmış ve satın alınmış olmalarıdır. Millet meclisine kadar girmek yolunu bulabilen vatansızlara rastlamak uzak bir olasılık değil.(M.K.ATATÜRK)
|
bella_ciaa

Uzaklaştırılmış Üye
Kayıt : 17 Nisan 2007 MeZoPoTaMia
|
|
bu virüsü kapan tbt li olamazzzzzzzzzzzz :D
Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D bella_ciaa, 27 Temmuz 2008 (Pazar) 15:38 tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar uzaklaştırıldı.
Uzaklaştırılma Sebebi: Gerek msninde , gerek yorumlarında daha evvel birçok kişinin lordwarrior denen adamla ilişkide olduğunu destekler şikayetleri , http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=71300&sayfa=1#708762 daki "sülo da yanımızda :) banlılardan :D" nun lordwarrior olması ( halis mulis pkklıdır geçmiş ban sebeplerden bilen bilir. MSN lerine http://www.xoybun.com/ dan urller vermeleri vs , kevfvillikleriyle beraber üyeliklerne son verilmiştir..
|
thehunturk

Kayıt : 16 Temmuz 2005 Dental Technician
|
|
sanalrisk :D sanalvurgun :D
Adsense Gelirli Siteler
|
|
|
bana bi kaç kere geldi rus kaynaklı olduğunu bilmiyodum
Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
|
|
|
bana da geliyor bazen böyle de acaba bunu yiyenler var mı die merak ediyorum :D
Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
|
|
|
ne yazık ki ileri zekalı kardeşim tıklamış...habere birilerine gidiyorduo reklam msne giremiyodum millete otomatikmen yolluyor diye.nese mecbur format salladım.
açım diye ağlama marketleri yağmala xP
|
kerim

Kayıt : 10 Mayis 2008
|
|
renenin bu mesajı silip silinme sebebine tıklayan bu siteden değildir yazması nı beklerdim =) bana msn den bunun gibi hergün 5 lerce geliyor =) genellikle kız oluyor amma sazanlar :| [tbt müridelerine laf yok =) ]
(:
|
|
|
haydi bakalım insallah kimse sakata gelmez...
|
wasd

Kayıt : 14 Haziran 2006 Ace of Spades
|
|
Haydaa :| lan bu bana geldi bi kere tıkladım ya açılmamıştı yada mynete yönlenmişti yanlış hatırlamıyosam :| hemen bi tarama çekeyim o zmn :| hasss...
Banned from heaven...
|
|