|
|
Arkadaşlar çalıştığım firmanın insan kaynakları formundan aşağıdaki gibi birşey geldi şifrelenmiş gibi birşeye benziyor detaylı bir bilgim yok bununla ilgili herhangi bir bilgisi olan varmı ?
[img]http://b1111.hizliresim.com/r/j/km2b.png[/img]
Hatasız Kod Olmaz... :)
|
omerelili

Kayıt : 8 Temmuz 2007 Azerbaycan / Bakü
|
|
VEREM olsaydında VEREN olmasaydın.
|
|
|
o ingilizce yazıyı sen mi yazdın :D
Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
|
|
|
hayır gelen şey bu şekilde direk mail olarak düşüyor zaten
Hatasız Kod Olmaz... :)
|
|
|
buyuk ihtimalle spam yaratmak icin yapilmisa benziyor
sifrelemeden cok random olusturulmus harflere benziyor
pist bak bi ! - bit.ly/dXD5YY
- twitter.com/underzerotbt -
hataliysam
=
destek@tahribat.com
-
Bir sorun-hata-ban-sil konularinda beni ozel mesajla bilgilendiriniz...
-
vatan haini tanimi : *oncekilerde soyuyordu oncekilerde yapiyordu kardesim* diyerek soygunu mubah gorenlerdir...
- tahribatizm akiminin tahribatist muridleri
|
|
|
underzero bunu yazdı: -----------------------------
buyuk ihtimalle spam yaratmak icin yapilmisa benziyor
sifrelemeden cok random olusturulmus harflere benziyor
-----------------------------
Herşey kolaydır
|
|
|
bundan bir zarar gelirmi ?
Hatasız Kod Olmaz... :)
|
|
|
sezeruludag bunu yazdı: -----------------------------
bundan bir zarar gelirmi ?
-----------------------------
gereksiz mailler alırsın
2 boşu boşuna kafa yorarsın
lütfen opera ve tahribat arasında uzlaşma sağlayalım
|
|
|
engellemek için sanırım IP adresini engellemek lazım galiba :)
Hatasız Kod Olmaz... :)
|
|
|
Otomatik yorum atan backlink botları galiba insan kaynakları formunu bu şekilde algılamış. Böyle link içermeyen şeyler de geliyor spam olarak. Nedir çözemedim amaç. Ama bot olduğundan eminim :)
|
|
|
amacını bende anlamadım zaten :)
Hatasız Kod Olmaz... :)
|
|